Sve hiruške intervencije Kim Kardašijan

Od težine tijela, preko obima poznata rijaliti zvijezda se potpuno promijenila od njene prve pojave na malim ekranima do danas.

kim

Od kada je prvi put zakoračila u svijet Holivuda, Kim Kardašijan, rijaliti zvijezda i od skoro majka male Nort Vest, svoj izgled je dosta promijenila i to zahvaljujući brojnim korekcijama na licu i tijelu.

Zadnjica

O njenoj velikoj zadnjici se najviše pisalo, pa je od samih početaka prati glas kako je svoju pozadinu povećala. Iako je u jednoj od epizoda rijaliti šoua pokazala kako nema umetke u stražnjici, prema izvorima američkih medija, ipak, je imala malu pomoć. Naime, Kim je navodno radila liposukciju na nogama, a zatim joj je hirurg istu mast ubrzgao u zadnjicu.

Botoks

Ono što je Kim priznala je botoks koji je isprobala u jednoj od epizoda, nakon čega je dobila alergijsku reakciju. No, i sama je rekla kako nema ništa protiv plastičnih operacija.

Mejkover tijela

Njen prvi suprug Damon Thomas tvrdi kako je on platio cio mejkover tijela koji uključuje i operaciju grudi i liposukciju.

“Htjela je baš takav stil života, postala je ono što je i sama željela”, rekao je bivši suprug. I Kim se oglasila na tu temu, pa tvrdi kako ju je on prisilio na liposukciju jer je “morala da bude savršena za njega”. Bili su u braku čak četiri godine, a rastali su se 2004.

Nos

Kim je u intervjuu 2010. progovorila o svom nosu koji je smatrala svojom najvećom manom, pa je čak imala i dogovor kod plastičnog hirurga. Navodno se, ipak, uplašila prije operacije, ali dr Anthony Youn misli kako je ipak imala minimalnu intervenciju zbog koje je njen nos samo kraći i prefinjeniji.

Celulit

Boljka mnogih žena je celulit, pa ni Kim Kardašijan ga naravno ne voli. Koristila je VelaShape tretmane koji stimulišu i podstiču cirkulaciju kako bi se razradile masne ćelije i minimalizovao celulit.

“Zadovoljna sam svojim tijelom, ali me celulit ne raduje”, priznala je.

Usne

Kada je zatrudnjela, Kimino tijelo se mijenjalo, a posebno se pisalo o njenim vidno punijim usnama – navodno je riječ o filerima koji su usnama dali još više punoće.

Kim se u posljednje vrijeme skriva i brine za ćerkicu Nort, pa je za sada jedina nova promjena koju je napravila – boja kose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.