SVE JE GOTOVO: Nakon porno afere koja je potresla Balkan, Karleuša Vranješa zavila u crno, nije više imao kud…

- Pjevačice me ne zanimaju. One sa kojima sam želio da budem, s njima sam i bio. Te koje se hvale da sam ih jurio, to rade da bi skrenule pažnju na sebe preko mog imena, koristeći situaciju koja je tada bila aktuelna – prokomentirao je Vranješ

Ognjen i njegova supruga Danijela u ponedjeljak su sporazumno okončali bračnu zajednicu dugu osam godina.

Ognjen Vranješ je od ponedjeljka zvanično slobodan čovjek.

Fudbaler grčkog kluba AEK razveo se od supruge Danijele, s kojom je bio osam godina u braku, zbog afere s Jelenom Karleušom. Dojučerašnji supružnici su riješili da stave tačku na brak, pa su sporazumno, u prisustvu advokata, okončali zajednicu koja je ionako bila turbulentna. Njih dvoje imaju jednu kćerku, zbog koje su odlučili da ostanu u korektnom odnosu, a dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od 3.000 eura mjesečno.

– Ognjen i Danijela više nisu u braku. Sada su slobodni i mogu da se posvete svojim životima. Proces koji je trajao nekoliko mjeseci okončan je u ponedjeljak. Sve je prošlo kako treba jer se i jedna i druga strana složila da je za njih nabolje da ne budu u formalnoj zajednici.

Posljednjih godina su imali tenziju i nikako nisu mogli da funkcionišu kao bračni par, a kap koja je prelila čašu svakako je Ognjenova veza sa folk zvijezdom. Danijela to nije željela da toleriše i odmah je podnijela papire za razvod. Sada je slučaj zatvoren i zbog djeteta su odlučili da ostanu u dobrom odnosu. Rastali su se na miran način i vjerujte da funkcionišu bolje nego u braku – priča izvor blizak fudbaleru.

– Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima kao bomba odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je i da napusti Anderlecht, fudbalski klub u kom je tada igrao. Sve mu je pošlo nizbrdo. Ali stvari se sada polako vraćaju u normalu. Vratio se u voljeni klub AEK, reprezentacija želi da ponovo igra za njih i sa suprugom je u boljem odnosu sada kada su se razveli, nego dok su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćerka mu non-stop dolazi i sada je sve u najboljem redu – završava izvor Kurira.

– Istina je da sam s bivšom suprugom stavio tačku na brak. Sada smo zvanično razvedeni. Moja bivša supruga ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dijete i sve ćemo učiniti da zbog ćerkice budemo u odličnom odnosu – rekao je sportista za Kurir.

– Pjevačice me ne zanimaju. One sa kojima sam želio da budem, s njima sam i bio. Te koje se hvale da sam ih jurio, to rade da bi skrenule pažnju na sebe preko mog imena, koristeći situaciju koja je tada bila aktuelna – prokomentirao je Vranješ.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana