ŠVERC KOKAINA, UCJENE, PRIJETNJE, BATINJANJE: Ove voditeljice Parova imaju debele krivične dosijee

Voditeljice "Parova", pored toga što su sve bile učesnice tog rijalitija, imaju i još nešto zajedničko - krivične dosijee i boravak iza rešetaka

Slađana Petrušić je prije dva dana osuđena na šest mjeseci zatvora u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, jer je u oktobru 2015. prebila Jelenu Golubović u rijalitiju. Time se pridružila svojim koleginicama Avi Karabatić i Nini Prlji, koje već imaju iskustva s robijom, pa će iz prve ruke moći od njih dve da čuje šta je tamo čeka.

Starleta iz Hrvatske, koja odnedavno vodi “Upoznajte parove”, postala je poznata 2009, kada su ona, njena majka Sanja Karabatić i tadašnji dečko Špiro Miličić uhapšeni zbog ucjenjivanja profesora italijanskog jezika Živka Nižića iz Zadra. Utvrđeno je da je Špiro u dogovoru sa Avom i Sanjom telefonom zvao žrtvu i prijetio joj da će objaviti njegove SMS poruke erotskog sadržaja koje je razmijenjivao sa starletom.

Slučaj Nine Prlje je dosta ozbiljniji. Ona je uhapšena u jednom stanu u Beogradu zbog sumnje da je sa tadašnjim dečkom Ivanom Radovićem švercovala kokain iz Dubaija, i to u vagini. Zbog toga je prozvana “beogradska mula”. Provela je nekoliko mjeseci u pritvoru, gdje je priznala krivicu, a kaznu je odležala u kućnim uslovima uz nošenje nanogice. Ona je nedavno objavila knjigu u kojoj opisuje kroz šta je sve prošla tokom boravka u pritvoru.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana