Totalni kaos: Mama 11 djece opisala svoje uobičajeno jutro

Amerikanka Alicia Dougherty, majka jedanaestero djece, otkrila je kako joj izgleda samo sat vremena u danu, i to ujutro, prije nego što djeca krenu u školu. Radi toga to vrijeme naziva – sat kaosa.

Na mrežama objavljuje kao Dougherty Dozen te živi u New Yorku.

Budi se u 4 ujutro kako bi pripremila sve što treba.

Naime, u to vrijeme, pa dok se ne probude, Alicia priprema njihove kutije za ručak, ruksake i cipele, te također brine da imaju svoje lijekove i inhalatore.

– Pripremam im vitamine, lijekove, dezodoranse, stavljam pastu na njihove četkice za zube. Postavljam kutije za ručak i vodu za starijih šestero, a zatim idem u garažu po njihove ruksake i cipele za najmlađih petero – objasnila je.

Alicia je zatim otkrila da slaže ruksake i cipele djece po starosnoj dobi, zajedno s njihovim cipelama, te napuni njihove boce s vodom ledom i vodom.

– Zatim opet odem u garažu da spakiram grickalice za najmlađih petero i provjerim ima li svaki ruksak i kutiju za ručak, mapu, dnevni red, knjige iz knjižnice te bocu s vodom – izjavila je.

– Zatim slijedi vrijeme za inhalatore, losione, njegu kose i pranje zubi. I onda, kad se svi urede, obuku se, daju mi pusu i odu – izjavila je mama, piše The Sun.

izvor 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.