Trik sa PASTOM ZA ZUBE rešava problem NEPRIJATNIH MIRISA! Kupatilo će vam momentalno delovati svežije i lepše

Sve što vam je potrebno kako biste se rešili neprijatnih mirisa u kupatilu jeste pasta za zube.

Ukoliko želite da se rešite neprijatnih mirisa u kupatilu i postignete svežinu bez korišćenja skupih hemikalija, ovaj jednostavan trik će vam to omogućiti.

Sve što vam je potrebno jeste pasta za zube i vaše kupatilo će uvek lepo mirisati.

Trik sa pastom za zube u kazančetu od wc-šolje:

Proces: Uzmite tubu paste za zube i probušite je na nekoliko mesta iglom ili drugim oštrim predmetom. Zatim stavite u kazanče, a svaki put kada pustite vodu, ona će pokvasiti i kalodont, oslobađajući svež miris u kupatilu.
Prednosti: Ovo će osloboditi prijatan miris sa svakim ispiranjem, koji će vaše kupatilo održavati svežim bez dodatnog napora.

Korišćenje paste za zube u smeću:

Proces: Dodajte nekoliko kapi paste za zube na dno kante za smeće u kupatilu. Ova jednostavna mera će sprečiti neprijatne mirise iz smeća, jer će pasta apsorbovati mirise i ostaviti svežinu.

Čišćenje wc šolje i lavaboa pastom za zube:

Proces: Nanesite malo paste za zube direktno u wc šolju ili odvod umivaonika. Ostavite da deluje neko vreme, a zatim isperite i obrišite čistom krpom ili sunđerom. Pasta će apsorbovati mirise i ostaviti za sobom prijatan miris svežine.

Saveti za dugotrajnu svežinu:

Redovno menjajte svoju pastu za zube: Pastu za zube u vodokotliću ili kanti treba redovno menjati, jer se vremenom suši i gubi svoju efikasnost. Preporučuje se zamena paste svakog meseca ili po potrebi.

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.