“Trudna sam, a nikada nisam imala odnose!” Dečko misli da ga je prevarila, a evo ŠTA se zapravo dogodilo

Jedna devojka je na društvenoj mreži Redit otkrila da je trudna, iako nikada nije imala intimne odnose.

Opšte je poznato da, kada želite da se zaštitite od neželjene trudnoće, kao i polno prenosivih bolesti, važno je da koristite kondom.

Međutim, jedna žena koja tvrdi da nije imala odnose, ostala je potpuno zatečena nakon što je zatrudnela kroz takozvani “spoljni tok”, oblik seksualne aktivnosti, koji obično isključuje stvarnu penetraciju.
Ona je svoj slučaj podelila na društvenoj mreži Redit, gde je potom dobila i nekoliko komentara korisnika:

– Ja sam nevina, kao i moj dečko. Oboje smo mladi i nijedno od nas nije spremno za seks. Lično, to nikada nije bilo visoko na mojoj listi prioritet, kao ni njemu, kako mi je rekao. Zajedno smo već nekoliko godina, tako da su se stvari još uvek dešavale. Nazvaćemo to “trećom bazom”. U svakom slučaju, pre nekoliko dana sam otišla kod lekara, jer mi je u poslednje vreme veoma muka. Uradila sam test urina i krvi i doktorka mi je rekla da sam trudna.

Njena prva reakcija bio je smeh, pod pretpostavkom da se njena doktorka šalila na račun trudne device, sve dok joj nije sinula težina situacije.

– Mislila sam da se šali, ali ne, stvarno sam trudna. Nekako sam se ućutala. Doktorka je počela da razgovara o temama kao što su ultrazvuk, prenatalni vitamini, itd., ali sam je prekinula i insistirala da to nije moguće, jer nikada nisam imala se*s, pa nisam mogla ni da budem trudna. Objasnila mi je da vrlo, vrlo malo žena može da zatrudni “spoljnim tokom”, ali je to ipak moguće, zbog vaginalne anatomije ili tako nečeg. Bila sam i još uvek sam, u potpunom šoku, pa sam nekako otišla bez ikakvog daljeg objašnjenja – napisala je ova devojka.

Užasnuta, odvezla se pravo do kuće svog dečka da podeli vesti.

– Nisam čak ni poslala poruku ili zvala unapred, jer sam plakala, potpuno izbezumljena. Ne znam zašto, ali nije mi ni na kraj pameti bilo da bi pomislio da sam ga prevarila. Nikada ne bih uradila tako nešto. Objasnila sam mu sve, kako tehnički nikada nismo imali se*s, ali smo bili stvarno blizu i stvari mogu da se dese, sve dok mu na kraju nisam rekla da sam trudna… kada se (s pravom) naljutio na mene, jer kako se to, dođavola, dešava bez odnosa? Toliko sam se trudila da mu objasnim i da ga uverim da to nikada neću učiniti. Rekla sam da ću uraditi DNK test ili nešto da to dokažem, ali mi nije verovao reč i naterao me je da odem od kuće. Poslednje što mi je rekao bilo je: “Stvarno sam ti verovao.” Izgledalo je kao da će zaplakati – otkrila je devojka.

Kao rezultat toga, blokirao je njen broj, kao i na društvenim mrežama, zbog čega neće moći da ga kontaktira kada rezultati DNK budu spremni, prenosi Miror.

– Poštovaću njegovu odluku ako želi da raskine, ali treba da zna da nikada nisam bila ni sa kim. To me je ubijalo, znajući koliko je povređen. On nikome nije rekao da sam trudna, jer još nisam rekla ni sopstvenim roditeljima, ali je ljudima rekao da sam ga “prevarila” i sada gubim prijatelje. Ovo je već najgora, najniža tačka u mom životu i čini se da postaje sve gore – zaključila je ova devojka.

Mnogi su joj savetovali da se poveri roditeljima za podršku, dok su drugi kritikovali američki pristup seksualnom obrazovanju. Jedna korisnica je istakla:

– Pretpostavljam da ću uraditi test na trudnoću za nekoliko nedelja. Imala sam utisak da je ovakva trudnoća mnogo ređa

Drugi korisnik je dodao:

– Imam rođaku koja je tako zatrudnela. Njenog sina zovemo Isus (to nije njegovo ime).

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.