U DOBRU I U ZLU: Slikala je tatu kako sedi ispred vrata i RASPLAKALA svet! (FOTO)

Jedan od zaveta u toku večanja glasi: „U dobru i u zlu, u zdravlju i u bolesti“. Fotografija koje je objavljena na stranici „Love What Matters“ je dirnula mnoge i podsetila na pomenuti zavet.

Devojka čija je fotografija dirnula mnoge korisnike društvenih mreža objasnila je zašto njen otac namestio sto i fotelju pored odškrinutih vrata spavaće sobe.

My mom has to stay in her room in isolation for her cancer radiation so my dad set up a desk at her door to keep her company and I’m crying

„Moja mama ima kancer tiroidne žlezde koji se proširio i zahvatio dušnik. Imala je operaciju koja je otklonila rak. Mora da bude izolovana u sobi zbog radijacije. Moj tata je postavio sto ispred vrata kako bi joj pravio društvo, a ja plačem“, piše u opisu fotografije. Eto, za veliku ljubavnu priču ponekad je dovoljno svega nekoliko rečenica – i mnogo ljubavi.

Veliki broj ljudi koji se javio u ma dali su podršku porodici i podelili svoja lična iskustva sa kancerom, izlečenjem i terapijom. Sam naziv Fejsbuk strane je upravo ono što gledamo na fotografiji, odnosno – da je ljubav jedino bitna.

(Izvor: Telegraf)

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook