“U životu mi se desila stvar gora od bilo kog filma…”

“U životu mi se desila stvar gora od bilo kog filma. Sada već bivši suprug sumnjao je u moju vjernost i uradio DNK test sa našom trogodišnjom djevojčicom. Ispostavilo se da nije otac. S obzirom da ga nikad nisam prevarila, uradim i ja test i ispadne da ni ja nisam majka. Kćer su nam zamenili u bolnici.

Kasnije smo saznali da su biološki roditelji naše djevojčice… poginuli zajedno sa našom kćerkom, samo 8 dana nakon njenog rođenja. Srce mi se slomilo.

Muž je rekao da mu ni u kom slučaju ne pada na pamet da čuva “tuđe dijete”. Pokupila sam svoje i njene stvari i otišla iz kuće. Ne prođe ni dan da ne pomislim na moju pokojnu biološku kćer, Natašu. Iako je nikada nisam vidjela ni zagrlila, srce mi se razara. Prije par dana, nalejtele smo na mog bivšeg muža. Moli me da se pomirimo. Razmišljam kako bi nam bilo lijepo da smo porodica. Ali mu nikada neću oprostiti što je odbacio moje dijete.

Sada sam ja ponosna majka sedmogodišnje Sofije, koja je juče postala najbolja gimnastičarka ove zemlje u juniorskoj kategoriji”

preuzeto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.