Ubijao i komadao dječake te prodavao njihovo meso

meso pijaca KinaPolicija je na jugozapadu Kine uhapsila muškarca za kojeg sumnjaju da je ubio više dječaka i mlađih muškaraca, raskomadao njihova tijela i prodavao njihovo meso. Kupci naravno nisu imali pojma da kupuju ljudsko meso.

Zhang Yongming (56) koji je živio na selu u pokrajini Yunnanu, na jugozapadu Kine, uhićen je koncem travnja u okviru istrage o ubojstvu devetnaestogodišnjeg mladića, piše internetski portal Guangxi News.

Policija je pretražila Dom Zhanga Yongminga i pronašla mladićev mobitel, bankovnu karticu i neke druge osobne predmete.

No policija je rekla da se pribojava najgoreg, pošto je 17 osoba nedavno bez traga nestalo na tom području, među njima i neki Zhangovi susjedi.

Susjedi: On je monstrum i ljudožder

“Zhang Yongming je monstrum i ljudožder”, rekli su mještani njegova sela koji su naveli da su ga znali viđati kako vješa plastične vreće ispred kuće, ili iznosi iz nje kosti. Inače, Zhang je već proveo gotovo dvadeset godina u zatvoru zbog ubojstva.

Kako piše hongkonški dnevnik Standard policija je u njegovu domu pronašla “više desetaka očnih jabučica u staklenkama s alkoholom”.

Istražitelji su pronašli i komade mesa, čini se ljudskog, koje je sušio u kući. Policija kaže kako je moguće da je Zhang hranio svoja tri psa ljudskim mesom, a dio je prodavao na tržištu kao “nojevo meso”, dodaje Standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.