UGOVORIO PAROVE PA PREŠAO U ZADRUGU: Maca prevario Hepi!

Međutim, juče je Željko Mitrović rekao da Marinković dolazi u njihovo jato i da će biti upravnik pozorišta

Dragan Marinković Maca odlučio je da prihvati ponudu televizije Pink da bude upravnik pozorišta u sklopu “Zadruge 3” i pored toga što je početkom ove nedjelje potpisao ugovor sa Hepijem da vodi njihov rijaliti “Parovi”.

Prije nekoliko dana je rekao da ima ponude od obje produkcije i da će prihvatiti onu koja mu bude dozvoljavala da bude dovoljno kreativan. Dan kasnije, izvor sa Hepija potvrdio nam je da je Maca ipak prihvatio njihove uslove, između ostalog i platu od 5.000 eura. Međutim, juče je Željko Mitrović rekao da Marinković dolazi u njihovo jato i da će biti upravnik pozorišta.

– U “Šekspirovom pozorištu” igraće se predstava jednom u 15 ili mjesec dana. Za upravnika sam imenovao čovjeka koji jako teško dobija uloge u običnim pozorištima, a ja sam bio dovoljno lud da ga imenujem. To je Dragan Marinković Maca. Mogu da zamislim kako će biti kada Maca bude učio Miljanu nekom tekstu – rekao je vlasnik Pinka.

Ko će zamijeniti Marinkovića na mjestu voditelja “Parova” poslije ovakvog obrta, saznaće se uskoro kada zvanično počne osma sezona Hepijevog rijalitija.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana