UŠLA SAM U SOBU SVOG SINA I POMERILA KREVET: Kad me ŠLOG NIJE STREFIO od prizora, oblio me HLADAN ZNOJ! Ne pravite grešku kao ja

Keri, majka osmoro dece iz Mančestera u Velikoj Britaniji, zgrozila je korisnike društvenih mreža nakon što je na TikTok-u objavila šta je pronašla dok je čistila spavaću sobu svog sina. Pomerila je krevet kako bi što bolje očistila prostoriju i zatekla velike mrlje buđi na zidovima. Odmah je upozorila ostale da ne prave istu grešku kao ona.

 
 

“Ljudi, zato je vrlo važno da s vremena na vreme premestite svoj nameštaj i proverite iza kreveta i nameštaja. Zapravo sam čistila iza kreveta svog sina kad sam shvatila da je iza ogromna količina buđi. Ovo sam zapravo očistila prošle nedelje i zaboravila na to. Onda sam ove nedelje pomislila ‘Sad ću da odem iza njegovog kreveta da očistim’ jer to radim svake nedelje. Buđ se vratila i ne znam šta da radim u ovom trenutku”, rekla je Keri.

 

 

 

Pokušala je da reši problem popularnim sredstvom za uklanjanje buđi, ali bezuspešno. “Znam da će se vratiti”, rekla je Keri i dodala da je razmišljala da kupi odvlaživač vazduha kako bi rešila problem. Dodala je da će neko vreme držati krevet dalje od zidova kako bi videla da li će to pomoći.

Podsetimo, vlaga i buđ, pogotovo zimi, mogu da izazovu brojne zdravstvene probleme. Potencijalni znaci upozorenja mogu da budu suzenje očiju, svrab kože, zagušenost, kao i metalni ukus u ustima. Udisanje sićušnih delova može da izazove alergijsku reakciju u sinusima i plućima, što dovodi do stalnog začepljenja u respiratornom sistemu, napominju stručnjaci. Neko ko se “otrovao” od buđi, takođe može da oseti zamagljenje u glavi, poput nejasnoće i konfuzije.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.