Usvojili su dijete, a kad su dječaku uradili dnk test, zanijemili su: Rijetko koja bi mužu oprostila ovakvu podvalu i podlost

Ispovest žene čiji se život raspada, zažalila je što je uradila DNK test

Na forumu sajta “Redit”, anonimna žena (41) podelila je neobičnu priču. Kao majka petoro dece, uvek je sanjala o velikoj porodici, ali je zbog zdravstvenih problema bila sprečena da ponovo zatrudni nakon četvrtog deteta.

Iako već imala tri ćerke i sina, želja za proširenjem porodice nije je napuštala. Zato su ona i njen suprug Dejv počeli da razmišljaju o usvajanju. Pošto je Dejv u to vreme bio odsutan zbog poslovnih obaveza, plan je bio da o tome razgovaraju nakon njegovog povratka. Međutim, iznenađujuće, on je brzo predložio usvajanje deteta iz druge zemlje, a njegova žena je sa radošću prihvatila tu ideju.

Dejv je završio svu papirologiju i u njihov dom je ubrzo stigla beba, dečak po imenu Kejlen.

“Obožavam to dete. Kako je rastao – sada ima sedam godina – članovi porodice i prijatelji su sve češće komentarisali da liči na našu drugu decu i da nikad ne bi rekli da je usvojen. Ja sam se čak i šalila da je biološki naš, a moj muž se tome smejao“, napisala je žena.

Međutim, kada je jednog dana sređivala neka dokumenta, žena je primetila nešto čudno u papirima za usvajanje i odlučila je da uradi DNK test. Ispostavilo se da je Kejlen zapravo biološki sin njenog muža!

“Volim to dete svim srcem. To što sam saznala da me je muž prevario, a zatim dete doveo u kuću kao neko dete koje smo usvojili mi izaziva mučninu. Dejv me je molio za oproštaj i govorio da žena sa kojom me je prevario nije želela dete, a on jeste, pa je to uspeo putem usvajanja. Ostaću u Kejlenovom životu jer sam ja njegova majka, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod”, poručila je anonimna žena.

Njena dilema je sada kako da to saopšti deci, a neki članovi porodice su je čak optuživali i da je “sebična” što je zatražila razvod.

Ipak, forumaši su je uglavnom podržali rekavši joj da je učinila pravu stvar.

“Ovo nije obična laž, to je prevara veličine Mont Everesta”, “nema šanse da je to jedini put da te je prevario”, “to je možda njegova najgora laž, ali svakako nije prva”, pisali su joj.

“Tvoj muž je prekršio brašne savete na mnogo načina, takav manjak poštovanja je neoprostiv”, napisala joj je jedna žena.

STIL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.