Uz Ovu Misterioznu Biljku Vaši Peškiri Ponovo Će Biti Mekani I Mirisni

Jeste i ikada primetili da vaši peškiri izgubili mekoću i postali grubi i manje prijatni na dodir? Šta uraditi da peškiri ponovo budu mekani i mirisi?

Mekani osećaj peškira zaista je neprocenjiv na koži, a na jedan potpuno besplatan i što je najvažnije prirodan način vaši peškiri mogu biti opet mekani i mirisni.

Česta upotreba, pranje i izloženost raznim uticajima može uzrokovati da peškiri postanu tvrđi i manje prijatni na dodir. Međutim, postoji rešenje koje ne zahteva skupe proizvode niti komplikovane postupke.

Umesto da kupujete skupe omekšivače, postoji prirodnim putem kako da vaši peškiri budu mekani i dobro mirišu. Samo čime?

Odgovor leži u čaju od kamilice!

Čaj od kamilice, od davnina je poznat po svojim umirujućim svojstvima, ali malo ljudi zna da ovaj divni čaj takođe ima sposobnost da pretvori vaše tvrde i grube peškire u nešto tako mekano i prijatno na dodir. Trik je jednostavan, ali efikasan, donosi ne samo mekoću, već i mirisnu svežinu.

Kako će peškiri ponovo biti mekani i mirisni?
Prokuvajte litar vode, dodajte šaku suvog čaja od kamilice ili jednu vrećicu ovog čaja i pričekajte da se čaj ohladi na sobnu temperaturu. Zatim sipajte tečnost u sudoperu ili veću posudu i u nju namočite peškire.

Ostavite peškire namačite najmanje 15 minuta. Dok se peškiri namaču, vlakna će postupno upijati blagotvorna svojstva čaja od kamilice, postajući fleksibilnija i mekša, prenosi Citymagazine.si.

Nakon namakanja, lagano stisnite peškire kako biste uklonili višak vode, a zatim ih raširite na suvom mestu da se prirodno osuše. Nakon što se osuše, primetićete neverovatnu razliku – peškiri će biti osetno mekši, svežeg mirisa i ugodni na dodir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.