Verenik ju je prevario pa mu se osvetila na neobičan način: ‘Ovo je genijalno!’

Htela je da se osveti, ali nije želela ništa ilegalno – zato je uradila ovo!

Nakon preljube bivšeg verenika, jedna žena se odlučila za osvetu, ali nije htela da krši zakon pa se kreativno osvetila prilikom iseljavanja iz zajedničkog doma. Naime, Haime koja se na TikToku predstavlja kao @glitteremcee, snimila je sebe kako iznosi sve prljave detalje u videu na TikTok-u, piše The Sun.

“Razmišljam o vremenu kada me je bivši verenik prevario. Nisam htela da upadnem u nevolju radeći nešto nezakonito. Umesto toga sam sakrila smrznutu ribu po njegovoj kući dok sam se iseljavala”, ispričala je i dodala da žene koje se susreću sa sličnim situacijama mogu da nauči nešto iz njene priče. “Vodite beleške, dame”, rekla je.

Naime, smrznuta riba će verovatno slabo mirisati sve dok ne prođe neko vreme, a nakon topljenja u različitim delovima stana, miris će se pojačati. Video je privukao mnoge korisnike ove društvene mreže koji su podelili svoja razmišljanja u komentarima.

Nekoliko njih je čak podelilo lične savete za slične situacije. “Napravila sam isto. Sardine u svim rupama u zidovima koje je napravio”, komentisala je jedna korisnica.

“Saslušaj me. Smrznuti paketi kobasica u ventilacionim otvorima”, dodao je neko treći. “Smrznute kozice na zadnjoj strani radijatora”, napisao je još jedan. “Ti si genije”, pohvalila ju je jedna korisnica.

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.