VIDEO: Bosanka proglašena najljepšom prirodnom ljepoticom na svijetu!

Sonja je proglašena za najljepšu prirodnu ženu na svijetu 2013. godine, kojoj nije potreban Fotošop da bi izgledala prelijepo.

sonja1_0

Bosanka Sonja Zekić proglašena je za najljepšu prirodnu ljepoticu na planeti, prema izboru sajta “Beautiful Women Pedia”.

Naime, Sonja je proglašena za najljepšu prirodnu ženu na svijetu 2013. godine, kojoj nije potreban Fotošop da bi izgledala prelijepo,

“Sonja je odličan primjer lijepe i prirodne djevojke. Ona ima sjajno lice i besprijekorno tijelo s besprijekornim ženskim atributima. To i jeste razlog da “Beautiful Women Pedia” proglasi Sonju Zekić najlepšom prirodnom ljepoticom na svijetu 2013. Sonja je predivna i njena ljepota je prirodna što je danas sve teže pronaći, jer živimo u svijetu vještačkog – obmana, genetski modifikovane hrane, fotošopa, plastičnih operacija i slično”, stoji na sajtu.

Ljepotica živi u Sarajevu, a porijeklom je iz Žepča, rado je viđena u više spotova poznatih kantautor. Pobjednica među top 20 na takmičenju Gentleman’s Choicea (2012.god.).

[youtube]m3WuwAOjP-4[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.