VIDEO: Šta je Federer rekao Mariju?

Mnogi su se pitali šta je Rodžer Federer rekao Endiju Mariju u 12. gemu četvrtog seta tokom polufinalnog duela na Australijan openu.

U direktnom prenosu nije moglo da se vidi zbog čega je Mari pogledao u Federera uz ciničan osmijeh.

Mari je prvi vođstvu od 6:5 servirao za meč, Federer je dobio prvi poen, a zatim je uz ljutit pogled uzviknuo: „Ti si j…no stao“, misleći vjerovatno na jedan od prethodnih gemova, kada se Mari žalio što je sudija dodijelio poen Švajcarcu.

Federer je uspio da napravi brejk i izbori se za taj-brejk koji je dobio, ali u petom setu nje imao šanse i Mari će u nedjelju igrati protiv Đokovića u finalu.

Ni Federer ni Mari nisu željeli da govore o ovom malom incidenu na konferenciji.

„Ništa strašno se nije dogodilo. Jednostavno, pogledali smo jedan u drugoga. To je ok po mom mišljenju za tri i po sata tenisa. Što se mene tiče, nije se dogodilo ništa posebno. Nadam se da i on tako misli“, rekao je Federer.

„To su stvari koje se dešavaju svakodnevno u tenisu i sportu. Stvari koje ljudi govore na fudbalskim ili košarkaškim terenima su smiješne u poređenju sa ovim. Nije me to poremetilo. On je podigao nivo svoje igre“, rekao je Mari koji je uspio da se sabere i slavi u petom setu sa 6:2.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana