VIDEO / Uznemirujući snimak: Jede žive životinje!

Cole je počeo da jede “čudne stvari” prije nekoliko godina. Krenuo je sa nečim laganijim, kao što su ose ili crvljive jabuke.

Colea su kritikovale organizacije za zaštitu životinja (RSCPA, PETA) i osudile njegovu “okrutnost”.
 
Ne želim životinjama da nanesem bol, zato ih odmah ubijam…na mojim snimcima se vidi da svaka vrlo brzo umire – rekao je on.

Kaže da ljudi iz različitih kultura različito reaguju na njegove snimke. Dok su neki šokirani, jedna djevojka sa Filipina uopšte se nije zgrozila, jer je njihov jelovnik veoma čudan. To je samo jedan od primjera…

I pored poruka koje je naveo, priznao je da je počeo sa postavljanjem snimaka kako bi vidio može li da prikupi milion pregleda. Njegovi prijatelji smatraju da sve radi samo zbog privlačenja pažnje, ali on se ne slaže. Ne smatra da je to što radi specijalno produktivno, ali želi da vidi kako će se sve razvijati i koliko daleko može da se čuje njegov glas.

 Malo i uživam da iritiram i izazivam ljude i da ih suočavam sa realnošću koja je ovakva: ako želite meso, morate da ubijete životinju. Ako mi prigovaraju vegetarijanci, oni i imaju osnova za kritiku. Međutim, jedna djevojka mi je držala lekciju, da bi mi na kraju rekla da odem u McDonalds – kaže on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.