VIKI POKAZALA SINA KOJI NIJE MOGAO DA HODA: Sada je izašla u javnost sa njim i otkrila kako izgleda

Podsjetimo, pjevačica je dugo u harmoničnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom

Viki ne dijeli često porodične fotografije na društvenim mrežama, ali je, kako je u pitanju bila posebna prilika, svojim fanovima pokazala kako njen sin izgleda.

Podsjetimo, pjevačica je dugo u harmoničnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a sa njim ima sina Andreja.

Pjevačica je objasnila zahvaljujući čemu njih dvoje imaju skladan odnos, bez trzavica i skandala.

-Svaki dan je meni nešto novo i svaki dan je drugačiji jer se nas dvoje trudimo da jedno drugo zabavimo i svaki dan priredimo nešto novo i nama nikad nije dosadno. To i jeste na neki način recept za uspjeh. Poznajemo jako dobro jedno drugo i uvijek se trudimo da učinimo da nama bude lijepo, interesantno i drugačije – rekla je Viki u emisiji “Premijera”.

Njihov sin, koji je sa mamom došao na snimanje novog spota, otkrio je da mu mama nije stroga, ali da ipak ume i da ga kažnjava:

-Mene mama kažnjava tako što kaže “Ne smiješ da se igraš sa prijateljima mjesec dana” ili “Ne smiješ sada da gledaš televizor”, ali rijetko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u njemačku školu, pošto je tamo najbolja ocjena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga – rekao je Andrej dok je pjevačica pokušavala da ga ušutka i napravi kao da to nije tačno.

Inače, pjevačica je kao majka sa svojim nasljednikom preživjela dramu kada se on 2015. godine bio ozbiljno razbolio.

-Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se! – ispričala je Viki svojevremeno za “Story”.

Dječaku je ustanovljen mišićni spazam i to zbog virusa koji je “podivljao”u tijelu djeteta. Ipak, sin se izliječio i sada zdrav je dječak.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook