Zaboravite na BOL u nogama dok nosite ŠTIKLE: Poznata stilistikinja tvrdi da vam je potrebna samo lepljiva traka

Stilista deli nesvakidašnju metodu za nošenje potpetica bez bolova, a sve što vam treba je samolepljiva traka. Možda deluje ekstremno, ali mnogi tvrde da radi.

Stilistkinja slavnih je postala viralan nakon što je podelila kontroverzni metod da spreči bol od nošenja visokih potpetica – pomoću lepljive trake.

Rebeka Kahane Pankov, koja je sarađivala sa velikim imenima kao što je Šeron Ozborn, nedavno je dospela na naslovne strane nakon što je podelila kako da koristite lepljivu traku da biste se rešili jezivog bola koji sigurno da može da vam upropasti veče.

Na snimku se vidi kako Beka objašnjava zašto koristi selotejp da bi privremeno blokirala nervne završetke.

– Traka će pomoći da se skine pritisak sa nerava između prstiju, što omogućava da potpetice privremeno budu udobnije, rekla je stilistkinja iz Los Anđelesa, SAD, za What’s The Jam.

– Nisam testirala ovaj trik na duže od šest sati. Takođe sam koristila CBD kremu ili ajs, ili vrući gel da bih ublažila osećaj dok nosim štikle za posebne prilike kao što je moje venčanje. To pomaže da se privremeno ublaži bol za posebne prilike kao što su venčanja.

izvor novosti.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.