Zbog odrona kamenja otežan saobraćaj na relaciji Kruševo – Globočica

Zbog odrona kamenja na putu između Kruševa i Globočice, jutros je na dvadesetak minita bio prekinut saobraćaj na ovoj relaciji. Zahvaljujući učenicima iz Restelice i Kruševa jedna traka puta je veoma brzo osposobljena za saobraćaj.

“Do odrona je došlo negdje oko 06:40 časova, kaže za naš portal Šerif Aga, zamjenik presjedavajućeg u Opštini Dragaš, i nastavlja, ovom djelu puta ima još odrona.

Ima i nekoliko odrona na ulaz u selo Restelica, kod tunela, kaže Šerif i nastavlja. Ja sam bio u autobusu koji prevozi učenike u srednjoj školi, i čim smo naišli na odron, odmah sam organizovao učenike, naravno bilo je tu i još mojih kolega iz Opštine pa smo za dvadesetak minuta očistili put kako bi se saobraćaj odvijao bar u jednom smjeru. Čim smo stigli u Dragašu odmah sam obavjestio  direktorijat za hitne intervencije u Opštini Dragaš, od kojih očekujem da se ovaj deo puta kao i deo na ulaz u Restelici obezbedi. Na ovom djelu puta ima još pukotina I postoji opasnost od novih odrona zaključuje kazao je Šerif Aga.

Gorapress.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.