ŽENA JE POGINULA SAMO PAR SATI NAKON VJENČANJA: Zbog njenih posljednjih riječi PLAKAO JE CIJELI SVIJET, NAJEŽIĆETE SE

Aako bi dan vjenčanja trebao biti jedan od najsretnijih dana u životu jedne osobe, za Arika Hačinsona (36) iz Južne Karoline u Americi to se pretvorilo u noćnu moru. Arik se u aprilu ove godine na plaži Foli u veseloj, intimnoj atmosferi uz prisustvo najmilijih oženio dvije godine mlađom Samantom, ali je nakon samo nekoliko sati ostao udovac. Naime, mladence je udario pijani vozač dok su se vraćali kući sa svadbe – Samanta je preminula na licu mjesta, a Arik je teško povrijeđen.

Ovaj nesretni čovjek je zbog višestrukih preloma kostiju proveo nekoliko mjeseci u bolnici, a dok se oporavljao, za “ABC News” je prokomentarisao: “Još uvijek pokušavam da shvatim sve, ne mogu da shvatim da se to desilo, da smo mi došao sa takvih visina na takvo dno”.

Iako se ne može sjetiti nesreće, u suzama je rekao novinaru: “Sjećam se da je Sam rekla da želi da ta noć nikad ne završi.”

Nažalost, u sedmicama i mjesecima nakon ove strašne tragedije, bilo je mnogo trvenja između Arika i porodice njegove pokojne supruge. Naime, nakon Samantine smrti, Arik je preuzeo kontrolu nad njenim imanjem, a to je zasmetalo njegovoj svekrvi Lizi Miler, prenosi “The Sun”.

Samantina majka ga je tužila kako bi osporila njegov zahtjev za Samantino naslijeđe, navodeći “sukob interesa” i “potencijalnu prevaru”.

“Arik i ja smo se nekoliko puta složili da bi Sam željela da radimo sve zajedno jer smo bili dvije najvažnije osobe u njenom životu. Nikada nisam želio osporiti valjanost njihovog braka ili obeščastiti Sama. Ali osjećam da Arik to čini jer ide protiv njenih želja”, rekla je Lisa za Post and Courier.

Ona također tvrdi da ga je Arikov pravni tim spriječio da dobije svoj dio nasljedstva.

Međutim, Arićevi advokati su uzvratili na tvrdnje njegove svekrve: “Aric je bio više nego velikodušan prema Lisi Miller, nudeći joj polovinu novca, a ona joj je uzvratila prijetnjom da će osporiti valjanost njegovog braka sa Samanthom. Nadao se da će Gospođa Miler bi imala dovoljno poštovanja prema sopstvenoj ćerki i da on to ne bi uradio.Arić je dao ovu ponudu za nagodbu ne zato što je Lisa Miller imala valjan pravni zahtev, jer ona nema, već zato što je on velikodušna osoba i radije bi izbegavao bolna, javna parnica oko valjanosti njegovog braka sa Aloneom.”

PREUZETO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.