Atifete Jahjaga posjetila djevojčicu koja je preživjela tragediju(FOTO)

Tokom posjete, predsjednica koja je bila u pratnji predsjednika opštine Prizren, Ramadana Muje se upoznala sa stanjem preživjele Asmire i ujednos e zahvalila medicinskom osoblju ove bolnice za njihovu mobiliziranost i angažovanost koju su pružili tokom tragedije u Restelici, a i za ostale mještane drugih sela koji takođe su imali poteškoća zbog lošeih vremenskih uslova koje je zadesilo našu zemlju.

Jahjaga je izrazila saučešće porodici Reka i svim građanima Kosova zbog ovog tragičnog i potresnog gubitka života ljudi. Ona je pozvala građane da se u ovim teškim vremenskim uslovima koje je zadesilo našu zemlju izraze solidarnost i izađu u spomoć jedni drugima, obećavši da pomoć institucija Kosova neće u nijednom trenutku manjkati.

Ona je pohvalila rad Bezbjednosnih snaga Kosova, Policije Kosova , KFOR-a i građana dobrovoljaca zbog njihovog nesebičnog turda kako bi rasčistili put i pristigli u pomoć nastradalima od sniježne lavine u Restelici.

Ovim povodom predsjednica Jahjaga je izdvojila 10.000 eura iz Fonda Kancelarije Predsjednice kako bi hitno pomogla pogođenim porodicama u selu Restelica.

atfetebolnicanova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.