Baraliu: Veseli se nije predao, u toku zavjera protiv Samoopredjeljenja

Publicista Bleron Baraliu u izjavi za Bota Sot je rekao da svi koji misle da se Kadri Veseli predao nemaju pojma ko je on. Prema njegovim rije─Źima, protiv Samoopredjeljenja se priprema zavjera izme─Ĺu Demokratskog saveza Kosova, Demokratske partije Kosova, Alijanse za budu─çnost Kosova, Alijanse za novo Kosovo i Inicijative NISMA.

On upozorava na mogu─çi slom demokratije na Kosovu u 2019. godini i specijalni rat protiv Samoopredjeljenja.

ÔÇ×Svi oni koji su pomisli da se Kadri Veseli predao u ti┼íini, nemaju pojma uop┼íte ko je zapravo Kadri Veseli. Kao ┼íto me je podsjetio jedan moj prijatelj, citiram samo posljednju re─Źenicu izvje┼ítaja obavje┼ítajnog sektora UNMIK-a o Kosovu, u kome se poglavlje o profilu Kadrija Veselija zaklju─Źuje porukom: “On je visoko inteligentan!” Pogledajte kako Demokratska partija Kosova i poslije raskida koalicije PAN ima znatno pove─çanje broja poslanika!ÔÇť, ka┼że Baraliu.

On ukazuje da se mo┼że primjetiti da se sve radi da NISMA i Alijansa za novo Kosovo dostignu izborni cenzus, a da Samoopredjeljenje i LDK padnu ispod praga od 61 poslanika.

Baraliu ka┼że da ÔÇ×Isa i klepto senilna garda koja majstorski dr┼żi LDK kao taoca polako oduzimaju Vjosi autonomiju i njen prkosan polo┼żaj – ─Źekajuc╠üi do posljednjeg prebrojavanje glasovaÔÇť.

Po njegovim rije─Źima, ozna─Źavanje Kurtija i Samoopredjeljenja kao ‘nepodobnih’ i ‘bolj┼íevi─Źki’ organizovanih je u stilu metodi─Źke propagande, stvaraju se okolnosti za neprihvatljivost Pokreta i tra┼żenja “alternativnog rje┼íenja zarad nacionalnih interesa i aktuelnog trenutka na diplomatskom planu pregovora sa SrbijomÔÇŁ.

Zadnje iz rubrike VIJESTI

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐