Bivši muž joj je preminuo pre godinu dana: Udajem se u crkvi gde je on sahranjen, da li je to sebično

Iako bi venčanje po difoltu trebalo da bude isključivo srećan događaj, jedna buduća mlada je svesno ceremoniju venčanja zakazala u istoj crvki, u kojoj je, samo godinu dana pre, bila sahrana njenog prvog supruga.

“Moj prvi suprug je preminuo prošlog leta, mesec dana nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću”, započela je priču mlada.

Iako su lekari na početku mislili da će preživeti, uz paalizu od struka naniže, nažalost nije pa su njegovi roditelji organizirali sahranu u jednoj staroj katoličkoj katedrali.

“Sve vreme sam u sebi mislila kako je mesto prelepo za sahranu i iz nekog mi se razloga činilo pogrešnim da tamo žalim”, rekla je i dodala da je čak prvom suprugu nekada predložila da tu naprave svadbu.

Ipak, brzo nakon njegove smrti, odlučila je da prihvati prosidbu novog momka, i par planira da se sledećeg meseca, u maju 2022, i venča.

“Mnogi su me kritikovali, jer sam “tako brzo nastavila dalje sa svojim životom”, ali smatram da svi drugačije žalimo za ljudima koji su nas zauvek napustili”, kaže ona, a na svoje drugo venčanje planira da pozove i roditelje prvog supruga.

Prema njenim navodima, prenosi večernji.hr, bivša svekrva se veselila zbog nje sve dok nije čula gde će se održati ceremonija. Naljutila se i prestala je da joj se javlja.

“Još uvek planiram da tamo održimo vjenčanje, ali me boli što su roditelji mog prvog muža protiv toga, volela bih da me podrže”, rekla je i druge Reddit korisnike pitala misle li da je to sebično.

“Naravno da je sebično jer nije prošla ni godina od njegove smrti, a vi očekujete da se njegovi roditelji sa vama vesele; i još im ‘kopate po rani’ odabirom mesta za venčanje”, svi su se jednoglasno složili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.