Buran dan za španskog fudbalera: Prekršio karantin, napao policajce, pa se izvinjavao

Španski fudbaler Pedro Poro kažnjen je zbog kršenja izolacije tokom pandemije koronavirusa.

Dvadesetogodišnji fudbaler, koji je nastupao ove sezone za Valjadolid na posudbi iz engleskog Mančester sitija, ne samo da je prekršio zakon o izolaciji, već se nakon toga požalio na ponašanje policije.

Poro je smješten u Boesilu, gradu koji je udaljen 15 kilometara od centra Valjadolida, gdje se prije nekoliko dana zaputio kako bi obavio kupovinu, prenosi B92.

– Krenuo sam u kupovinu i dobio sam kaznu. Živim u veoma malom gradu. Mislim da je super to što dobiješ kaznu ako ne uradiš ono što država kaže, ali sam ljut zbog načina na koji su mi se obratili.

Nije mi bitna kazna, već način kojim su mi ukazali nepoštovanje, pitali me šta radim tu ako sam iz Badahosa – kazao je Poro.

Nekoliko sati kasnije Španac je obrisao poruku koju je postavio na društvene mreže, te se izvinio.

– Pogriješio sam i želim da se izvinim. Zaputio sam se u centar Valjadolida svojim vozilom jer sam želio da kupim nešto što nismo imali kod kuće.

Od kada je uveden obavezan karantin maksimalno sam ga poštovao, ali danas sam pogriješio i nadam se da ću biti primjer drugima prije nego što izađu iz kuće bez velike potrebe. Izvinjavam se policiji u Valjadolidu – objavio je Poro, koji je verbalno napao policajce.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana