Ćiro Blažević: Lijepi moji Srbi, kakva je ovo zajeb***?!

- Lijepi moji, pa što vam je bilo?! Razočarali ste... Podbacili... Očekivao sam bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio ona momčad koja je razbila Norvešku.

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević za srbijanske je medije komentirao neuspjeh tamošnje reprezentacije koja je ostala bez Eura nakon što je sinoć u Beogradu na jedanaesterce poražena od Škotske.

– Lijepi moji, pa što vam je bilo?! Razočarali ste… Podbacili… Očekivao sam bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio ona momčad koja je razbila Norvešku. Ne znam što vam se dogodilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti – rekao je Ćiro za Kurir pa naglasio:

– Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima puno više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koja je adekvatna vašoj nadarenosti. I dalje tvrdim da su igrači s našeg i vašeg podneblja najbolji na svijetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zajebancija.

Žao mu je što Srbija na Euru neće igrati u skupini s Hrvatskom.

– Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik nogometa. Privukao bi veliku pažnju europske javnosti. I uvjeren sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije – zaključio je Ćiro.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook