DAME, UDAHNITE DUBOKO: Pogledajte kako u stvarnom životu izgleda Zumbul-aga

Da li se sjećate Zumbul-age? Ukoliko ste gledali popularnu seriju: ”Sulejman Veličanstveni”, onda ćete se sjetiti tog simpatičnog lika.

“Sulejman Veličanstveni” je bila veoma popularna serija i jedno vrijeme su je svi gledali. Priča o sultanu i njegovim ženama, te zgodama i nezgodama na dvoru je većinu gledalaca privlačila.

Odlična postava glumaca, kostimi, efekti, sve to je učinilo da serija bude primamljiva. Primjetno je da je dosta novca uloženo u seriju, kako bi se dočarao taj period Osmanskog carstva. Kao što smo već rekli, dosta kvalitetnih glumaca je bilo uključeno u realizaciju. Jedan od njih jeste i Selim Bajraktar koji je glumio Zumbul-agu.

Zumbul je svakako bio jedna od najinteresatnijih likova. On je bio sluga koji je na sve načine pokušavao da udovolji sultaniji Hurem. Pomagao joj je u mnogim spletkama. Svojim načinom je nasmijavao gledaoce.

Selim ne izgleda baš onako kakvog smo ga navikli dok je glumio u seriji. U stvarnom životu ga ne biste baš tako povezali sa onim Zumbulom. Poslije te serije glumio je u još nekoliko projekata, a glumio je i negativnog lika.

Gledaoci su mogli da se uvjere da je on veoma talentovan i da se snalazi u raznim ulogama, pa i ulogama negativca. Ovdje možete da vidite kako to Zumbul izgleda u stvarnom životu, sa bradom i drugačijim imidžom.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana