“Diskretna crnka” kažnjena zbog prostitucije, krala klijente dok su se tuširali

Riječanku Adrijana Ademi (23) Prekršajni sud u Rijeci proglasio krivom po članku 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kojim je inkriminirano odavanje prostituciji.

Za bavljenje najstarijim zanatom na svijetu dodijeljena joj je novčana kazna od 102,24 eura (oko 200 KM). Kako piše Novi list, ovo je najveća novčana kazna koju je zakonodavac propisao zbog odavanja prostituciji.

Ademi je u aprilu 2015. godine u namjeri stjecanja zarade, putem oglasnika Burza, u rubrici Poznanstva, objavljivala oglas sadržaja: “Zgodna crnka pruža usluge seksa. Diskrecija zajamčena”.
Navodno je dodala i svoj broj telefona preko kojeg bi došla do klijenata zainteresiranih za njezine seksualne usluge.

Novčana kazna smatrat će se u cijelosti plaćenom ako ju u roku od osam dana od pravomoćnosti uplati dvije trećine izrečenog iznosa, odnosno oko 507 kuna (oko 70 KM). Uz to, Adema mora platiti i 100 kuna (oko 25 KM) sudskih troškova.

Prošle godine osuđena je na godinu dana zatvora zbog krađa i krivotvorenja. Dok je jedan od njezinih klijenata bio u toaletu, ukrala mu je 600 kuna, 100 eura i 50 australskih dolara te Master i Diners karticu, a iste noći je ‘ispeglala’ karticu i 950 kuna na benzinskoj pumpi.
Protiv ove nezaposlene žene koja je završila samo osnovnu školu pokrenut je i sudski proces. U tri objedinjene optužnice osumnjičena je da je telefonom dogovarala pružanje seksualnih usluga.

Prije intimnog druženja klijenta bi natjerala da se istušira te iskoristila njegovu odsutnost za krađu. Navodi se kako je jednome iz džepa traperica uzela 1.700 kuna, a drugome oko 2.000 kuna, pa napustila stan, prenosi Novi list.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana