DISKVALIFIKACIJA: Jelena Golubović prekršila ugovor

Voditelj Milan Milošević je saopštio zadrugarima odluku Velikog šefa da Jelena više nema pravo povratka u rijaliti program "Zadrugu 2" i da će biti kažnjena

Jelena Golubović je tokom prethodne večeri napustila “Zadrugu” pod izgovorom da joj nije dobro, a ispostavilo se da je sve bila laž. Ona je pobjegla i tako prekršila pravila ugovora te će morati da snosi posljedice i plati kaznu od 50.000 eura.

Voditelj Milan Milošević je saopštio zadrugarima odluku Velikog šefa da Jelena više nema pravo povratka u rijaliti program “Zadrugu 2” i da će biti kažnjena.

– Zadrugari, ovim vas obaviještavamo da je Jelena Golubović grubo prekršila ugovor i da samim tim ne može da se vrati u “Zadrugu”. Jelena Golubović će shodno ugovoru koji je potpisala sa Televizijom Pink biti dužna da Televiziji Pink isplati kaznu od 50.000 eura – pisalo je u pismu Velikog šefa koje je Milan pročitao.

– Tako joj i treba. Od zlobe i bijesa što nije po njenom, ona je poludjela. Kad nije po njenom ona je u stanju da uradi svašta – rekao je Miki.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana