KOMŠIJA OTKRIO DETALJE: Nada Topčagić ostaje bez korva nad glavom, a za sve je kriv on!

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u medijima se pojavila vijest da je Nada odlučila da rasproda skoro kompletnu imovinu koju posjeduje u Srbiji.

Pjevačica Nada Topčagić ponovo je imala probleme sa nekretninama, a ovog puta, kako se navodi, za sve je kriv njen advokat.

-Ne znam šta se tačno tu zbilo, ali kako se priča po komšiluku, Nadu je advokat, kog je angažovala da je zastupa u tim poslovima, prevario i ona će, kako sam čuo, sad da ostane bez tog stana. Da li će uspjeti sve da rješi, niko ne zna, a ona svakodnevno završava neku papirologiju– ispričao je Nadin komšija.

-Ništa, ništa, sve je to u redu, danas ili sutra treba da mi stigne to iz suda da vidim šta ćemo i kako, to je završena priča, mora da se uradi šta mora, vjerovatno ću morati da uzmem i advokata. Imali smo takvog advokata da nije dobro radio posao, nije nas obaviještavao o svemu kako je trebalo i sad šta je tu, kad bude stiglo sve iz suda onda ću znati šta da radim- ispričala je Nada.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u medijima se pojavila vijest da je Nada odlučila da rasproda skoro kompletnu imovinu koju posjeduje u Srbiji, a i šire, jer je zapala u ogromne dugove.

Ona je to potvrdila i tom prilikom istakla da je u tolikim problemima da želi samo da rasproda sve i da ostavi jedan mali kutak za sebe.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana