Duh bivšeg dečka joj tjera ljubavnike

Šeron Grant je imala 26 godina i dvoje djece iz prethodne veze kada se zaljubila u 24-godišnjeg Šona. Zakleli su se na vječnu ljubav, ali sve se promijenilo 13 godina kasnije kada je Šon preminuo.

Dečko na samrti je od Šeron tražio da nakon njega više nema muškaraca, ali ona nije ništa obećavala. U proteklih pet godina, koliko je prošlo od njegove smrti, imala je tri veze i sve su propale zbog Šonovog duha koji plaši i napada njene ljubavnike.

Šeron je tako izjavila da ju je u nekoliko navrata duh onemogućio da ustane iz kreveta, povlačio je za kosu i udarao njene ljubavnike, a čak ga je vidjela i kako sjedi na kauču.

Duh je aktivan čak i kada je Šeron sama u kući, pa tako tvrdi da joj krivi slike, što je iz šale radio i dok je bio živ. Šeron tvrdi i da ga često čuje kako hoda kućom i izaziva škripanje parketa.

Kad je prvi put nakon Šonove smrti dovela muškarca kući i skuvala mu romantičnu večeru, duh je navodno porazbijao tanjire iz kojih su jeli.

Nakon toga je muškarac osjetio da mu neko mrsi kosu dok je ona čistila razbijeno posuđe. Šeron je shvatila o čemu se radi i otrčala u spavaću sobu da bi zamolila svoju bivšu ljubav da prestane.

Međutim, aktivnosti duha se nisu smirile, a nastavio je da se pojavljuje i plaši sve muškarce koje bi dovela kući, nekima se prikazujući u odrazu televizora, druge udarajući.

– Prijatelji mi kažu da bi trebalo da naručim egzorcizam, ali nisam sigurna da to želim. Iako mi Šon pravi probleme, volim da ga imam u svojoj blizini. Dio njega je još uvijek ovdje i to me tješi -, objasnila je Šeron za “The Sun”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.