Džipom pokosio tri djevojčice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vozač džipa je izgubio kontrlolu nad vozilom i udario djevojčice koje su išle trotoarom. Prema pisanju američkih medija, on je umjesto kočnice pritisnuo pedalu gasa. Sve se odigralo u djeliću sekunde i prava je sreća da niko nije poginuo.

tridjevojcice

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u Njujorku, kada je vozač džipa bukvalno pokosio tri tinejdžerke. Djevojčice Ešli Kan (13), Endži Pena (13) i Marina Abadir (14) su se vraćale iz škole trotoarom, kada ih je kolima udario vozač koji je upravljao “Hondom Pilot”. Tinejdžerke su trenutno u bolnici i pukom srećom nisu poginule.

Strahovit udarac zabilježile su sigurnosne kamere, a svjedoci nesreće kažu da je pravo čudo da djevojke nisu poginule na licu mjesta.

– Sve se odigralo u djeliću sekunde. Džip je iznenada skrenuo sa ulice i udario djevojčice na trotoaru. Prava je sreća da nije povrijeđeno više osoba- kažu očevici nesreće.

Spasilačke ekipe koje su došle na mjesto nesreće kažu da je prizor bio užasan.

– Ležale su u lokvi krvi. Taj prizor je nešto što ne želite da vidite- rekao je jedan od spasilaca. Dodao je da su djevojčice sa teškim povredama prebačene u bolnicu. Sve tri tinejdžerke imaju višestruke prelome, a najteže je povrijeđena Endži Pena kojoj je slomljena karlica, kao i obje noge.

Prema navodima američkih medija, vozač koji je upravljao džipom izazvao je nesreću jer je umjesto kočnice nagazio pedalu gasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.