Emotivno obraćanje Mihajlovića: Supruga i djeca su mi dali nevjerovatnu ljubav

Siniša Mihajlović je održao konferenciju za medije povodom završenog tretmana liječenja od leukemije na bolonjskoj klinici “Sant Orsola”. Trener Bolonje je prošlog petka napustio bolnici, nakon što je završena treća faza liječenja i tretmana hemoterapijom, a u međuvremenu mu je urađeno i presađivanje koštane srži.

Tokom konferencije koja je bila veoma emotivna i u jednom trenutku je i zaplakao, Mihajlović je između ostalog ispričao i kako je proteklo liječenje i njegova borba u prethodnih pet mjeseci.

– Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i djeci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsretniji čovjek na svijetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m… od mene. Volim te – rekao je Miha uz suze u očima.

– Onda moja djeca. Odmah su tražili da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Nevjerovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveća želja da udahnem malo svježeg zraka, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osjećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovjek s jakim karakterom, ali čovjek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smijete izgubiti volju za životom – naglasio je Mihajlović.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana