George Soros od EU zahtijeva: Primite milion muslimana svake godine

Novac bi osigurale europske države i SAD u obliku dugoročnih obveznica.

“Europskoj uniji je potreban detaljan plan za odgovor na krizu, plan koji ponovo utvrđuje efektivnu vladavinu nad dotokom azilanata tako da oni mogu živjeti u sigurnoj, uređenoj i sposobnoj Europi. Da bi plan bio detaljan, on se mora proširiti izvan granica Europe “, napisao je Soros.

Plan po prirodi mora biti globalistički, tvrdi Soros i moraju ga voditi Ujedinjeni narodi. “Na taj način će teret krize da se rasporedi na veći broj država, istovremeno uspostavljajući globalne standarde za rješavanje problema prisilne migracije”.

Štoviše, Soros navodi da muslimanski imigranti trebaju birati gdje će da se nasele. Mnogi trenutno putuju u Njemačku i zapadnu Europu gdje im je dostupna socijalna pomoć.

Demografski podaci pokazuju da ima skoro 60% mladih muškaraca 0,26% djece i 18% žena starijih od 18 godina.

Ujedinjeni narodi navode da ulazak 8.000 izbjeglica dnevno na europski kontinent predstavlja samo “vrh ledenog brijega”.

“Taj broj neće opadati, niti će se zaustaviti”, rekao je Amin Avad, regionalni koordinator za izbjeglice UNHCR agenciju Ujedinjenih naroda u Ženevi.

Muslimanska migracija predstavlja “najveći demografski rast u EU kao cjelini još od sredine devedesetih godina”, navodi se u izvještaju Organizacije EU za ekonomsku suradnju i zemlje u razvoju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.