Glumica Olga Kurylenko se u potpunosti oporavila od koronavirusa: Zdrava sam!

 
Naime, lijepa glumica borila se s virusom dvije sedmice, a za to vrijeme bila je u ku─çnoj izolaciji. U postu je navela i kako se u potpunosti oporavila i da je zdrava.

“Prvih sedam dana osje─çala sam se veoma lo┼íe i bila sam sama u krevetu, s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Naredne sedmice temperatura se snizila, ali se pojavio blagi ka┼íalj i bila sam veoma umorna. Krajem druge sedmice bila sam potpuno dobro”, napisala je Olga uz emotivnu fotografiju sa sinom.


Napisala je i kako će u narednim danima provoditi više vremena sa svojim sinom.

Olga je proteklih dana na svom Instagram profilu redovno obavje┼ítavala svoje fanove o tome kako se osje─ça, ali i pisala o na─Źinu lije─Źenja.


“Nisam dobila nikakve lijekove. Ljekar mi je preporu─Źio paracetamol ukoliko se budem osje─çala ba┼í lo┼íe i budem imala visoku temperaturu. Me─Ĺutim, odlu─Źila sam da uzimam i vitamine i suplemente. Imajte na umu da vitamini ne lije─Źe koronavirus, ve─ç oja─Źavaju va┼í imunolo┼íki sistem”, napisala je glumica i rekla ┼íta je sve uzimala za vrijeme bolesti.

Glumica je koristila vitamin B5, vitamin E koji poma┼że u podr┼íci imunolo┼íkog sistema i ima protuupalna svojstva. Zatim vitamin C, kurkumu, cink koji poma┼że imunolo┼íkom sistemu u borbi protiv bakterija i virusa.

Zadnje iz rubrike MAGAZIN

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐