GREŠKA SE ISPLATILA: Isak Šabanović otkrio kako je završio u “Zvezdama Granda”

Isak Šabanović, napravio je totalnu pometnju sa prvim pojavljivanjem u “Zvezdama Granda”. Preko noći je postao tema svih medija, a intersovanje za ovim 25-godišnjim momkom dodatno je poraslo u četvrtom krugu koji je bukvalno prekočio. Kao razlog njegovog nepojavljivanja u takmičenju navodi se korona, a na radost cijelog regiona koja je željno iščekivala njegov nastup, iz produkcije je saopšteno da se direktno plasirao u peti krug.

– Koronu sam podnieo super, nije se odrazila na glasne žice. Živ sam, zdrav, Bogu hvala, nastavljam. Moram da se zahvalim produkciji što me je vratila u takmičenje, mislio sam da ako ne dođem u peti krug, da me nema više – rekao je Isak.

– Nekako se trudim da se nosim i dalje sa tim komentarima. Meni je i sad čudno kad neko stane i traži da se slikamo, sve je to došlo odjednom. Naravno da sam ja sve ovo sanjao, da sad živim svoj san, ali kad ti sve dođe u 24 sata, pojma nemaš šta se dešava. Probudiš se usijanog telefona – objasnio je Isak i nastavio

– Malo me nervira kad mi neko kaže da sam postao zvezda preko noći. Prvo, nisam zvijezda, a drugo nije preko noći. Niko ne razumije ove godine koje su iza mene, a na kojima sam radio- rekao je i otkrio da je greškom završio u “Zvezdama Granda”, ali se ne kaje.

-Greška se isplatila. Isto kao i sa fakultetom, greškom sam ga upisao i završio (smijeh) – dodao je. Kaže da je čitava tri meseca čekao da se ponovo pojavi u takmičenju,a sa mentorom Aleksandrom Milićem Milijem pažljivo je osmišljavao nastup. Ipak, strah je bio veći od želje.

– Bio je veliki pritisak, plašio sam se komentara kompletnog žirija. Dlanovi mi se i sad znoje kad pomislim na to. Tri mjeseca sam čekao da kažem Bosancu da ima tu još toga što mogu da pokažem – rekao je Šabanović.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook