Hashim Thaçi: Uz pomoć Ramadana Muje ja sam Prizren učinio univerzitetskim gradom

Premijer naše zemlje Hashim Thaçi je ponovo bio u Prizrenu. On je tokom jučerašnjeg dana posjetio nekoliko sela u opštini kao i pojedina naselja u Prizrenu.

Thaçi je na sastancima sa građanima govorio o investicijama koje su vlada Kosova i predsjednik opštine Ramadan Muja donijele Prizrenu.

Thaçi je izjavio da je Prizren danas univerzitetski grad uz posvečenost vlade Kosova i na zahtjev predsednika vaše opštine Ramadana Muje.

“Vi znate da je u našem mandatu otvoren javni univerzitet u Prizrenu. Nije bilo lako, ali smo bili posvećeni da ostvarimo svoja obećanja, kao i zahtjev predsjednika Muje da se formira javni univerzitet u Prizrenu”, rekao je on.

Thaçi je izjavio i da je izgradnja autoputa u Prizrenu počela zahvaljujući dobrom saradnjom vlade sa predsjednikom opštine Prizren.

“Da bi premijer realizovao jedan projekat potrebno mu je partnerstvo sa predsjednikom opštine. Muja je bio jedan od predsjednika opština koji je donio najviše projekta u vladi, koje sam podržao i koje ću podrzavati u budućnosti”.

Thaçi je na svakom sastanku sa građanima zatražio da trećeg novembra povjere i treći mandat Ramadanu Muji.

Predsjednik opštine Prizren i ujedno kandidat za predsjednika opštine je izjavio da je za dva mandata urađen veliki posao u Prizrenu.

On je pozvao građane da trećeg novembra ponovo glasaju za PDK.

“Mi ćemo nastaviti da radimo i u budućnosti”, izjavio je Muja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.