Hoti: Nema mjesta za paniku, granice su sigurne

Premijer Avdulah Hoti izjavio je danas da nema mesta za paniku i da su kosovske granice sigurne.

ÔÇťNiko ne mo┼że ugroziti bezbednost na Kosovu. Nema mesta za paniku, niti ima potrebe za pompeznim izjavama i paradama, a da pritom isti nemaju pojma kako se to dogodiloÔÇŁ, poru─Źio je Hoti.

On je, nakon ┼íto se danas oglasio Kfor saop┼ítenjem u kojem je potvr─Ĺeno da su me─Ĺunarodni vojnici bili u zajedni─Źkoj patroli sa pripadnicima Vojske Srbije nadomak Kamenice, poru─Źio da su granice Kosova sigurne i me─Ĺunarodno priznate od strane najmoc╠ünijeg i najdemokratskijeg dela sveta.

ÔÇťNarednih dana, kosovske bezbednosne institucije preduzec╠üe konkretne akcije, u koordinaciji sa me─Ĺunarodnim bezbednosnim mehanizmima, uklju─Źujuc╠üi i zajedni─Źke patrole sa KforomÔÇŁ, poru─Źio je Hoti.

Kosovski premijer saop┼ítio je da se u vezi sa ju─Źera┼ínjim doga─Ĺajem, ministar unutra┼ínjih poslova Agim Veljiu sastao se sa komandantom Kfora generalom Mikelom Risijem.

ÔÇť┼Żelio bih zahvaliti generalu Risiju na bliskoj i kontinuiranoj saradnji,ÔÇŁ, poru─Źio je Hoti.

Hoti je saop┼ítio i da je u komunikaciji sa predsednikom op┼ítine Kamenica ─ćendronom Kastratijem, sa kojim c╠üe uskoro posetiti gra─Ĺane u tim selima kameni─Źke op┼ítine.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐