HRVATSKI NACIONALISTI DIVLJAJU NA JADRANU: Protjerali Trebinjca iz Dubrovnika samo zato što je imao tetovažnu sa znakom…

Slučaj navodno nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga.

Sezonski radnik iz Trebinja napustio je Dubrovnik nakon što je dobio prijetnju članova navijačke grupe Torcida, prenosi hrvatski RTL. Tridesetčetverogodišnji Trebinjac radio je u jednom dubrovačkom restoranu kao konobar, a tokom noći presrele su ga nepoznate osobe u fantomkaka i zaprijetili mu riječima da ima 24 sata da napusti grad.

Kako se navodi, Trebinjac ničim nije mogao izazvati gnjev lokalnih nacionalista i nasilnika osim činjenicom da je etnički Srbin i da je na ruci imao tetovažu Crvene zvezde koju je sakrivao.Slučaj navodno nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga.

Podsjećamo da je su u Hrvatskoj sve češći napadi na Srbe iz BiH i Srbije koji u Dalmaciju dolaze radi odmora ili rada. Ove sedmice u Supetru su napadnuti sezonci nakon što su napadači čuli neke od njih kako govore srpskim jezikom.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana