„Idem na utakmicu i nisam znao da sam toliko potrošio sinoć“: Porukom tražio da mu POŠALJE NOVAC posle sastanka, njen odgovor je zapalio mreže

Rasprave na temu plaćanja računa na prvom sastanku su jedne od najčešćih. Dok neki smatraju da muškarci uvek treba da plaćaju posle prvog izlaska, pojedini misle da je podela ili plaćanje sopstvenog dela računa najpoštenije.

Ipak, jedan muškarac je nakon sastanka učinio nešto neočekivano zbog čega se podigla prašina.

Naime, nakon što je platio ceo račun, Džejson je sutradan devojci sa kojom je bio na sastanku poslao poruku da bi ipak mogla da podeli račun sa njim, odnosno tražio je da mu uplati novac na račun. „Dobro jutro. Sinoć sam se lepo proveo. Nakon što sam promislio mislim da bi trebalo da podelimo račun večere. Danas idem na utakmicu i nisam znao da sam toliko potrošio sinoć. Možeš li da mi uplatiš 50 dolara?” napisao je u poruci koja je objavljena na Redditu.

Žena koja je objavila fotografiju poruke odgovorila mu je: „Dobro jutro. Ponuda je istekla nakon što smo napustili restoran. Zabavi se na utakmici“.

U opisu fotografije je objasnila da je ponudila da plati svoj deo, koji je iznosio oko 25 dolara.

„On je popio preko 100 dolara“, dodala je, a njena objava je privukla mnogo pažnje.

U jednom danu ispod objave skupilo se gotovo 3000 komentara.

„Pretpostavljam da nije želeo da prihvati njenu ponudu u restoranu jer bi to povredilo njegov ego, pa je odlučio da traži novac kada nije bilo nikoga u blizini. Odvratno“, „Sigurno je mislio ako plati račun da ima veću mogućnost da će spavati sa njom, a kad je shvatio da je nije toliko impresionirao, tražio je novac za večeru“, „Kakav klovn“, „Odlično si mu odgovorila“, samo su neki od komentara.

Nekoliko sati kasnije devojka je otkrila da je blokirala Džejsona, a zatim dobila poruku sa nepoznatog broja: „Skini to sra*e s Reddita“. Ona je pitala ko je iza broja koji šalje poruku, a muškarac je odgovorio: „Ku*ko, znaš ko je“. Zatim je odgovorila da neće da obriše objavu.

„Sledeći put se bolje ponašaj, pa te neće prozivati zbog tvog lošeg ponašanja. Nemoj više da mi šalješ poruke“, napisala je devojka.

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.