Ima najbogatije roditelje na svetu, ali je morala da radi: Jedna stvar joj je bila strogo zabranjena

Fibi Gejts je najmlađa ćerka milijardera Bila Gejtsa i njegove bivše supruge Melinde, ali ne vodi uobičajen bogataški život kakav većina dece bogataša živi.

Fibi Gejts je najmlađa ćerka milijardera Bila Gejtsa i njegove bivše supruge Melinde, ali ne vodi uobičajen bogataški život kakav većina dece bogataša živi. Iako je rođena pod srećnom zvezdom i roditelji su joj najbogatiji i najuspešniji na planeti, Fibi je odlučila da bude svoja i da se osamostali.

U 21. godini je kao studentkinja i dizajnerka već postigla značajan uspeh, pa je bila pozvana i na Nedelju mode u Njujorku i Parizu, žurke modnih kuća i prestižne događaje koji okupljaju mnoštvo svetskih zvezda.

Fibi je i zvezda društvenih mreža, a uz sve to stažira u čuvenom časopisu “Vog”. Zanimljivo je da njeni roditelji Bil i Melinda uporno insistiraju na tome da njihova deca sama ostvare uspeh, jer imaju strah od toga da će ih bogatstvo izopačiti.

Deci su pokušali da pruže što normalnije detinjstvo, pa su ih terali da sami obavljaju kućne poslove i nisu im dozvoljavali da imaju svoje mobilne telefone sve dok nisu napunili 14 godina. Razveli su se u maju 2012. godine, nakon 27 godina braka.

Fibi danas živi nešto raskošnije nego prosečni vršnjaci, a na Instagramu se hvali luksuznim putovanjima i obilaskom sveta. Osim nje, bivši supružnici Bil i Melinda imaju i ćerku Dženifer i sina Rorija.

izvor b92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.