Jedina želja umirućeg oca bila je da odvede kćerke do oltara!

Najveća želja 62-godišnjeg Freda Evansa bila je da prije smrti odvede svoje kćerke do oltara, no nakon što je saznao da neće dočekati taj dan, jer boluje od raka, odlučio im je prirediti iznenađenje.

Evans je organizirao ceremoniju na kojoj je svoje kćerke Kate i Gracie odveo do oltara i dao im blagoslov za vjenčanja koja tek trebaju uslijediti.

Porodica Evans iz Dallasa u Teksasu je odlučila podijeliti ovu dirljivu i inspirativnu priču sa svima kako bi pokazali da je život iznad svega.

Fred se početkom godine oporavljao od transplantacije pluća kada su mu ljekari rekli da boluje od metastatskog melanoma. Kako su lijekovi već oslabili njegov organizam, nije mogao biti podvrgnut hemoterapiji. Ljekari su mu rekli da će živjeti samo nekoliko mjeseci.

Evansova najveća želja bila je da odvede svoje dvije mlađe kćerke do oltara i zato nije dozvolio da ga bolest spriječi u ostvarenju svojih snova. Udružio se sa svojom suprugom i najstarijom kćerkom i priredio djevojkama pravo iznenađenje.

Gracie i Kate je rečeno da dođu u lokalnu crkvu jer njihov otac planira nešto posebno za majku. Kada su došle, dao im je bukete cvijeća i rekao pravi razlog poziva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.