JELENA KARLEUŠA O KRIZI SREDNJIH GODINA: Duška ću zamijeniti mlađim!

Jelena Karleuša otkrila je da se ne plaši da će je njen suprug, fudbaler Duško Tošić, prevariti i zamijeniti nekom mlađom i zgodnijom djevojkom i priznala da će prije ona to uraditi.

Atraktivna pjevačica ne plaši se godina i kaže da će i za deceniju i po, kad bude imala 55, izgledati jednako dobro kao i sada.

– Za 15 godina vidim sebe kao atraktivnu ženu. Pretpostavljam da će medicina, tehnologija i univerzum učiniti sve da žene prestanu da stare i da svi zauvijek izgledamo mlado – počela je Karleuša.

Na pitanje da li se pribojava da će je Duško, ukoliko ga uhvati kriza srednjih godina, zamijeniti mlađom ženom, Jelena kao iz topa odgovara da to nije moguće.

– Pa ko kaže da će on mene da zamijeni? Postoji kriza srednjih godina kod muškaraca, ali i kod žena. (smijeh) Šta ako mene uhvati? Zamijeniću ja njega! Tako da ne znam zašto se meni ne postavi to isto pitanje. Zašto muškarci uvijek da nalaze mlađe, a žene ne mogu mlađe muškarce? To je seksizam. Naravno da se plašim toga, ali plaši se i Duško. Sve dok se zajedno plašimo, znači da postoje ljubav i emocije. Čuvamo se tako što nismo non-stop zajedno, pa se uželimo jedno drugog – rekla je ona za Kurir i dodala da je seks kao prevara jeftina stvar.

– U braku je bitno, pored strasti, seksa i ljubavi, nešto mnogo jače – porodica. Seks je jeftina i prevaziđena stvar u današnje vrijeme. Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali prevariti porodicu, to je izdaja i to je prava prevara – kaže Karleuša.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana