Jeziva priča Eve Ras tjera suze na oči, 20 GODINA SE BORI SA KANCEROM: Ne mogu da jedem i pijem!

Poznata glumica se već dvije decenije bori sa opakom bolešću

Eva je sad otvorila dušu i istakla da je takvi naslovi ne pogađaju, jer je i sama svjesna stanja u kom se nalazi, kao i da će se protiv kancera materice boriti do samog kraja.

Svjesna je da zahvaljujući medicini uspijeva da produži život, a svakom novom danu raduje se kao da je posljednji.

Liječim se od kancera od 2002. godine i kad imate kancer vi to nikad ne možete da pobjedite, ali na današnjem stepenu medicina vam pomaže da produžavate život. Nekome uspije, nekom ne, a ja sam od onih 50.000 kojima uspijevaju da produže život i jako sam zahvalna na tome, iako je kvalitet života vrlo loš. Ne mogu da krkam, da pijem, da jedem i pušim, a to su sve lijepe stvari u životu. Ali za ovih 20 godina od kad me liječe, ja sam se još više uvjerila koliko je lijepo biti živ, makar i ne krkala. Ja sam i sad sretna što sam živa i mislim da na planeti zemlji ništa nije dragocijenije od života -rekla je Eva u emisiji „Grand magazin“ i dotakla se medijskih insinuacija da ima dvadesetogodišnjeg dečka.
Od kad je moj Ras umro nemam nikog. Moj ljubavni život sam posvetila mom pokojnom suprugu, jako je ružno da pišu kako imam ljubavnika koji je od mene mlađi šezdeset godina. Svaki čovjek treba da zna da se ljubav gaji, ona se ne kupuje u supermarketu i da biste je dobili morate da je date – istakla je Eva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.