JEZIVI DETALJI ODRASTANJA KIJE KOCKAR: Gledala sam kako je tata krvnički tukao mamu

objednica “Zadruge” ispričala je sve o nasilju u porodici koje je doživjela u djetinjstvu.

Kristina Kija Kockar odlučila je da cijeli svoj život stavi na papir, pa je napisala knjigu “Moj potpis”. Pobjednica rijalitija “Zadruge 1”, koja je postala poznata nakon što ju je suprug Sloba Radanović prevario s blogerkom Lunom Đogani u Pinkovom projektu, ogolila je svoj život.

Pored velike ljubavi, ali i razočaranja koje je doživjela od Radanovića, Kockareva je otkrila i nepoznate detalje iz privatnog života, poput onog kada je otac Miloš Kockar pred njom pretukao njenu majku Nadicu Zeljković.
– Bila sam mala i pamtim da se tog dana moje srce steglo kao nikad prije. Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama razgovarali su sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Ta rasprava završila se tako što je moj otac udario moju majku. I ne samo to… Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Sve to dešavalo se pred mojim očima i mog oca nije bilo briga što je to tako. Bila sam visoka tek toliko da sam pesnicama mogla da dohvatim donji dio njegovih leđa. Pokušala sam da odbranim mamu tako što sam udarala u njega, ali bila sam mala i imala sam utisak da mlataram rukama u prazno. Nisam mogla ništa da učinim, a osjećala sam se užasno. To nije trajalo dugo, ali meni se činilo da traje vječno. Toliko ju je udarao da joj je polomio naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predjelu maminih očiju – napisala je Kija.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana