JEZIVI ZLOČIN POTRESAO SVE: Tinejdžera su prvo oteli, pa ga RASKOMADALI, evo ko stoji iza svega…

Iako je imao samo 17 godina, mladić se sumnjičilo da je u ime svoje bande prijetio drugim ljudima i da je oštetio imovinu tijekom uličnih napada.

Irska policija je u ponedjeljak navečer na sjevernom području Dublina pronašla dijelove raskomadanog tijela. Obdukcijom je utvrđeno da pripadaju 17-godišnjem Keaneu Mulready-Woodsu.

Voditelj policije Christy Mangan izjavio je da je jučer navečer obitelj tinejdžera obaviještena o ubojstvu i nalazima obdukcije, piše The Irish Times.

“Ovo je brutalan i divljački napad na dijete i potpuno je neprihvatljiv u bilo kojem normalnom demokratskom društvu”, rekao je Mangan.

“Razina nasilja je šokantna. Provodimo temeljitu istragu”, kazao je voditelj policije i dodao da je tinejdžer vjerojatno ubijen u nedjelju.

Policija smatra da se radi o trećem ubojstvu koje je povezano s ratom između bandi koje se bave preprodajom droge u gradu Droghedau. Došla je do informacija da bi ovaj stravičan čin mogao biti odmazda za ubojstvo preprodavača droge Richarda Carberryja (39) koje se dogodilo prošlog studenog.

Iako je imao samo 17 godina, Keanea se sumnjičilo da je u ime svoje bande prijetio drugim ljudima i da je oštetio imovinu tijekom uličnih napada.

U sinoćnjem obraćanju novinarima Mangan je izjavio kako još nije sa sigurnošću utvrđeno zašto bi neko ubio 17-godišnjaka u Droghedi, a zatim ga raskomadao i ostatke njegovog tijela bacio u Dublinu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana