Kako srpske bezbjednosne službe naručuju i organizuju ubistva na Kosovu (VIDEO)

Republikanska stranka je organizovala konferenciju za novinare.

TEMA: “Kako srpske bezbjednosne službe naručuju i organizuju ubistva”

Svjedoci: Potencijalni ubica i njegova potencijalna žrtva

Republikanska stranka je organizovala konferenciju za novinare na kojoj su “otkrili pokušaje zloupotrebe uniformisanih lica organizovane kriminalne grupe visokopozicionirane u vlasti koja je koristeći moć i uticaj na bezbjednosne službe htjela da ih iskoristi kako bi zaštitila svoj opstanak na vlasti i svoje ‘prljave’ poslove.“

Naredba je bila: “Srbine, pucaj sa kosovske strane na Srbina.”

U pozivu je navedeno da je kriminalna grupa koju je predvodio bivši direktor BIA-e, Saša Vukadinović, njegov zet Zoran Jovanović, tužilac Miljko Radisavljević, bivši načelnik PU Kruševac Miljan Petrović, sadašnji direktor BIA-e Bratislav Gašić, zatim tužilac Jovanović i Zoran Trnavac (kum Bratislava Gašića), spremala likvidaciju policijskog službenika i predstavnika policijskog sindikata Saše Lukovca.

“Dejan Plavšić, podoficir 63. padobranske brigade dobio je nalog da ubije srpskog policajca Sašu Lukovca, i to sa kosovske strane kako bi se za to djelo optužili Albanci. Raspitujući se kod svojih kolega u bezbjednosnim službama ko je žrtva, saznaje da je riječ o časnom policajcu i odlučuje da ne posluša naredbu. Od tada za obojicu nastaje ‘pakao’“, stoji u pozivu Republikanske stranke na konferenciju za novinare.

Na konferenciji za novinare govorili su:

– Nikola Sandulović, predsjednik Republikanske stranke

– Dejan Plavšić, podoficir 63.padobranske brigade –potencijalni ubica

– Saša Lukovac, policajac-potencijalna žrtva

– Branka Lazić novinar i moderator

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana