Kanibal žrtvi pojeo lice (VIDEO)

kanibal-majami 3Kanibal u Miamiju napao beskućnika, kome je počeo jesti lice. Policija je ubila napadača, a žrtva je u bolnici i ljekari se bore za njegov život.

Policija još nije objavila detalje šokantnog napada, a za sada se pretpostavlja da je napadnuti bio beskućnik na koga je napadač slučajno naletio. Cijeli događaj odvijao se ispod nadvožnjaka na mjestu gdje je predviđen prolaz za pješake, piše Miami Herald.

Kako se navodi, napadač je bio bez odjeće, srušio je beskućnika na tlo i počeo da mu jede lice. Strašnu scenu vidjela je jedna prolaznica koja je alarmirala policiju.

Po dolasku na mjesto događaja, policijski službenik pucao je u muškarca koji je “jeo lice drugog čovjeka”, ali, kako piše Miami Herald, čija se zgrada nalazi nedaleko od mjesta događaja, kanibal nije prestajao da jede lice muškarca kojeg je napao. Nakon toga je policajac u njega ispalo više metaka.

O uzrocima napada još se malo zna. Iako još za to nema dokaza, policija vjeruje da je napadač bio u stanju kokainske psihoze, nuspojave kokaina zbog kojeg temperatura tijela naglo raste zbog čega ovisnik skida odjeću sa sebe.

Kako saznaje CBS Majami, napadnuti muškarac trenutno se nalazi u bolnici, gdje mu se bore za život. Ostao je bez nosa i bez očnih jabučica.

Ta televizija saznaje i da su policajci bili šokirani onim što su vidjeli. Naime, oni su rekli da žrtva skoro da nema lice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.