Lepa Brena Milošu Bojaniću rasturila brak: Otkrila ženi da je vara s kafe-kuharicom “Granda”

Lepa Brena namjestila je Milošu Bojaniću razvod od prve supruge Dragice, otkrio je Lepi Mića u „Zadruzi“.

On tvrdi da je njegov kolega varao prvu suprugu sa sadašnjom ženom Brankom Bojanić, a da je vlasnica „Granda“ razotkrila ovu aferu!

Lepi Mića i dalje ne može da preboli to što Bojanić uporno govori da ga je vidio samo nekoliko puta u životu i da nikada nisu bili prijatelji. Miloš je gostovao na Radio Amneziji, koju vode zadrugari, i opet uspio da isprovocira cimera. Mića je pobjesnio i zaprijetio otkrivanjem porodičnih tajni, što je ubrzo i uradio.

– Svaku noć si sjedio sa mnom, davao sam ti pare za nastupe. Pi*ko jedna, smrdo ljudska. Ja se kunem! Zakuni se u Mikicu i Baneta ako ja lažem. On je gad od čovjeka, džukela! U usta ti se po*erem, je*em te u usta! Prvu ženu je prevario sa sadašnjom ženom Brankom. Evo ovako je bilo – počeo je Mića sa razotkrivanjem Miloša Bojanića:

– Branka je radila kao kafe-kuharica u „Grandu“. On se s njom tada švalerao. Zvao je Branku kad je bio sa ženom u Bijeloj, zaboravio je da spusti slušalicu. Brena je namjerno pozvala njegovu prvu ženu, koja je digla slušalicu, a s druge strane se javila Branka. Zbog toga se ona razvela. Indijanac jedan! – rekao je Mića urlajući i dodao:

– Tvoja žena je moj poznanik. Branka je super žena, crna, podebela, iz Batajnice, ja mislim – pokušavao je Mića da dokaže da ga poznaje, a Bojanić je samo mirno poručio:

– Izađi nekulturna budalo! On traži kadar preko mene da bi bio popularan. Ali popularnost nije prelazna.

Bojanić je objasnio da je Lepog Miću vidio samo dva puta u životu.

– Dva puta sam ga sreo. Jednom u Njemačkoj, u kući mog prijatelja. Drugi susret je bio u Budvi, pjevao je u kafiću svako veče, a ja sam tamo gostovao dva ili tri puta. Nismo ni sjedili za istim stolom – počeo je Miloš sa ironičnim smješkom i dodao:

– On je rekao da je bio u svim mojim kućama. To nije tačno, ne mogu biti nečovjek da kažem neistinu. Iznenađen sam, a na neki način i nisam, jer je proradila sujeta – ja sam izgrađena i kulturna ličnost, a on je pljuvator. Ne smatram ga za kolegu, on je pjevao neke pjesme koje nemaju veze sa životom. Bilo bi me sramota da mi je prijatelj – u dahu je ispričao Bojanić.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana