LOŠE VIJESTI ZA KORISNIKE WHATSAPP-a: Uskoro se ukida pordška za ove pametne telefone, provjerite je li i vaš uređaj među njima…

WhatsApp je u zadnje vrijeme imao par nezgodnih situacija u kojima je bila narušena privatnost i sigurnost korisnika

Srećom, iz tvrtke su brzo reagirali i zakrpili pronađene propuste na većini podržanih platformi, no Windows Phone ostao je „nezakrpljen“.

Razlog tome nije nemogućnost ispravljanja propusta već skorašnji kraj podrške za tu platformu. U donošenju takve odluke je zasigurno pripomogao i mali broj korisnika zbog čega je na kraju odlučeno da ne vrijedi trošiti resurse tvrtke na ispravljanje propusta.

Korisnici koji još uvijek koriste pametne telefone s Windows Phone platformom podršku za WhatsApp izgubit će sa zadnjim danom ove godine. Malo bolje će proći korisnici uređaja sa starijim Android i iOS platformama. Korisnicima koji još uvijek imaju telefone s Androidom 2.3.7 ili iOS-om 7 WhatsApp će nastaviti pružati podršku do 1. februara 2020. godine.

Korisnici navedenih platformi ako žele nastaviti koristiti WhatsApp morat će nabaviti novije uređaje, ili pronaći neku alternativnu aplikaciju kao zamjenu za WhatsApp.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook